groen_stempel.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

communicatiebureau Buro Kloeg

 

Communicatiebureau Buro Kloeg voor natuur, cultuur recreatie en educatie

Buro Kloeg is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van communicatie projecten die gericht zijn op recreanten, wandelaars en fietsers. Buro Kloeg geeft advies, ontwerpt op maat en levert complete projecten af. Vanaf het eerste communicatieconcept tot en met de plaatsing van de communicatiemiddelen in een natuurgebied, bezoekerscentrum, stad of landgoed. Binnen afgesproken begroting. Denk daarbij aan communicatiemiddelen die de natuur en cultuur beleving bevorderen zoals:

 

Communicatiebureau met een visie en aanpak

Buro Kloeg wil het enthousiasme voor natuur, cultuur en recreatie aanwakkeren. Dat doen we door mensen in verbinding te brengen. Hierbij staat de eigen beleving centraal. We hebben daar als communicatiebureau een uitgesproken visie over. Wat je uit eigen ervaring ontdekt, onthoud je nu eenmaal beter. Buro Kloeg wil daarbij hoofd, hart en handen aanspreken. Leren door te doen. Leren door verwondering en vermaak. Plezier en educatie kunnen prima samengaan. Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze projecten.

 

Communicatiebureau met een duidelijke specialisatie

Buro Kloeg is het communicatiebureau dat zich helemaal richt op organisaties die werkzaam zijn in de natuur, cultuur en recreatie. 100% toewijding dus. Er is expertise op het gebied van communicatie, tentoonstellingen, biologie, dtp, vormgeving, ontwerp, educatie, landschapsinrichting en projectmanagement. Kern is dat Buro Kloeg helpt natuur- en cultuurhistorie toegankelijk te maken. Voor jong en oud.

Wie graag samenwerkt met een partner die het traject van A tot Z beheerst, kiest voor een communicatiebureau met complete ervaring. Mocht u zelf ook willen onderzoeken hoe een anders-dan-andere-aanpak tot resultaat kan leiden, dan denken wij als ontwerpbureau graag eens met u mee! Bel ons op (030) 656 40 93 of mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.