groen_stempel-30.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

informatieborden van communicatiebureau Buro Kloeg

Informatieborden van Buro Kloeg

Buro Kloeg ontwerpt, produceert en plaatst informatieborden en -objecten in de meest uiteenlopende vormen. Speciaal voor natuur en cultuurorganisaties. We zijn inmiddels specialist op dit gebied. Dankzij ervaring die terug gaat tot 1990. In duizenden projecten. Er is veel inhoudelijke kennis in huis. Dat ziet u aan de unieke ontwerpen, de degelijke producten en de realisatie van idee tot plaatsing. Er is een uitgebreide keuze aan mogelijkheden van informatieborden, -panelen, buitenobjecten en landmarks. Voor iedere wens en iedere locale situatie is er een passende oplossing. Kijk maar op www.burokloeg.nl/portfolio/informatieborden en -objecten.

 

Informatieborden in uw huisstijl


Buro Kloeg heeft veel kennis over het maken van toegankelijke informatievoorzieningen. Onze ontwerpen van informatieborden dragen informatie op een gepaste manier over, hebben een goede tekst/beeldverhouding en sluiten aan op uw huisstijl. We werken met een eigen team van ontwerpers, tekstschrijvers en projectleiders. Daarnaast hebben we een groot netwerk van illustratoren, fotografen, en cartografen.

 

Informatieborden van diverse materialen


Buro Kloeg is niet gebonden aan een bepaalde techniek. Wij kiezen de beste oplossing voor elke situatie. Onze ontwerpen kenmerken zich door de robuuste en degelijke kwaliteit. De producten zijn hufterproof en weerbestendig. Buro Kloeg maakt informatieborden verschillende materialen zoals print in polyester, vinylprints achter acrylaat en sublimatietechniek op metaal of hout, et cetera.

Als opdrachtgever kunt u de productie volledig uitbesteden aan ons. Van idee tot plaatsing. Mocht u zelf ook willen onderzoeken hoe een anders-dan-andere-aanpak tot resultaat kan leiden, dan denken wij als ontwerpbureau graag eens met u mee!

Bel ons op (030) 656 40 93 of mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.