blauw_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

23 stijlvolle lessenaarpanelen

23 stijlvolle lessenaarpanelen

Max Liebermann was de belangrijkste Duitse impressionistische kunstschilder van Duitsland. Aan het begin van de vorige eeuw kwam hij veel in Noordwijk. Het werd zijn favoriete vakantiebestemming. Zijn tweeede thuis. In de tijd die hij in Noorwijk doorbracht maakte hij veel schetsen die hij later veelal in zijn atelier uitwerkte tot olieverfschilderijen.

De Max Liebermann Route voert u langs 23 locaties in Noordwijk waar Max Liebermann schilderijen van heeft gemaakt. De locaties zijn in het veld duidelijk te herkennen aan de speciaal voor deze route ontwikkelde frames met informatiepanelen. In overleg met de gemeente zijn locaties in het stedelijk gebied uitgerust met metalen staanders. Op de overige locaties zijn houten palen meer passend.
Naast de 23 informatiepanelen verzorgde Buro Kloeg er ook voor dat de route digitaal is te volgen middels routeapplicatie BeleefRoutes.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom