geel_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Alledaagse app

Alledaagse app

In de derde week van juli komen ieder jaar zo’n 45.000 wandelaars naar Nijmegen voor de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, kortweg de Vierdaagse. De Vierdaagse geniet internationale bekendheid en in combinatie met de Vierdaagsefeesten is dit evenement goed voor zo’n 1,5 miljoen bezoekers.

Heel gezellig, maar ook heel druk. Er zijn dan ook heel veel wandelaars die juist rust en ruimte nodig hebben en volop willen genieten van de natuur en cultuur. Voor die wandelaars is de Alledaagse app ontwikkeld. Maar ook voor mensen die nog eens willen nagenieten of juist willen trainen voor de volgende editie.


In opdracht van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen heeft Buro Kloeg de Alledaagse app ontwikkeld. In de app zijn de routes van 4 dagen en 3 belangrijkste afstanden opgenomen. 12 routes dus in totaal. Eenmaal een route gedownload kan deze geheel offline worden gevolgd op duidelijke kaarten. Een internetverbinding is dan dus niet vereist. Tijdens het volgen van de route wordt je automatisch geattendeerd op diverse interessante highlights. Met informatie in de vorm van tekst, foto’s en filmpjes. Dat maakt het wandelen nog leuker!

Via deze link is de Alledaagse app te downloaden.

Daar treft u ook links aan naar andere door Buro Kloeg ontwikkelde apps.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom