geel_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

BeleefRoute Loop de Linie

BeleefRoute Loop de Linie

De ideale manier om je eigen route digitaal te maken en je eigen route app te maken. Het digitale tijdperk is daar.

Je bent helemaal vrij om de route invulling te geven. Wil je een Gidsroute en de mensen onderweg informeren op bijzondere punten? Of wil je een verhaal vertellen met een Verhalenroute? Of misschien wil je wel een leuke interactieve quizroute maken? Of misschien wil je helemaal geen vaste route maken, maar mensen zelf laten zoeken met een mysterieroute? Het is aan jou! Als je wilt kunnen we je natuurlijk helpen. Wat je maar wilt. Het is zeer gemakkelijk. Een invulwebsite leidt je de weg. Als je het idee gereed hebt, hoef je enkel de invulwebsite in te vullen en de rest doen wij.
 
Het projectbureau Nieuw Hollandse Waterlinie is je al voor gegaan. Onlangs hebben ze de route ‘Loop de Linie’ toegevoegd aan de BeleefRoute app. Zij wilden graag hun eigen route beschikbaar maken in de app en op deze manier dus mensen informeren over de Nieuw Hollandse Waterlinie. Ze vulden de invulwebsite in en nu staat hij dan online! Zo makkelijk kan het dus zijn om je eigen wandelroute app te maken.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom