blauw_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

BeleefRoutes® App toolkit

BeleefRoutes® App toolkit

Buro Kloeg is sinds september zeer intensief bezig met de ontwikkeling van een eigen RouteApp.

Meer dan 2.000 uur en een hoge investering in eigen software leverden een zeer gebruiksvriendelijke App op met heel veel mogelijkheden. Zo kunnen wandelaars en fietsers nu onderweg foto’s en filmpjes bekijken, puzzels oplossen, geluidsfragmenten beluisteren, et cetera. Uniek is dat de routes thuis of bij een WiFi-punt snel en volledig kunnen worden gedownload, zodat in het veld geen (dure) internetverbinding nodig is.

Voorlopig zijn 20 routes in stad en land gemaakt. Vooral om de mogelijkheden te laten zien aan onze opdrachtgevers. Die kunnen nu makkelijk meeliften door in de neutraal genaamde BeleefRoutes® een eigen route te plaatsen. Sommige van onze opdrachtgevers willen zoveel routes digitaal maken, dat een eigen App logisch lijkt. Ook daarin kan Buro Kloeg nu voorzien. Daarbij kunnen we hulp bieden bij de inhoudelijke ontwikkeling, de technische kant verzorgen en support leveren voor onderhoud, zodat de App altijd up-to-date en beschikbaar is.

In april komt BeleefRoutes® in de AppStore. Daarna maken we ‘m ook geschikt voor Android-smartphones. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met Tom van Vliet.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom