geel_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Cortenstaal

Cortenstaal

Het gebruik van Cortenstaal in informatieframes kan als belangrijke trend worden aangemerkt. En terecht! Cortenstaal kenmerkt zich door het oranjebruin geroeste oppervlak. Deze uitstraling matcht goed in natuurgebieden. Maar ook bij cultuurhistorische onderwerpen of juist op hele moderne locaties blijkt Cortenstaal passend.

De roestlaag vormt de sierwaarde van het materiaal maar beschermt het tegelijkertijd tegen verder doorroesten. Cortenstalen informatieframes zijn daardoor zeer onderhoudsarm. Bovendien houdt graffiti niet lang stand op het roestige oppervlak. Deze eigenschappen maken Cortenstalen frames ook uitermate geschikt voor plaatsing op vandalismegevoelige locaties of locaties met veel zoute zeewind.

Een andere groot voordeel van het gebruik van Cortenstaal is dat er gemakkelijk teksten en/of figuren (zoals logo’s) uit gesneden kunnen worden. Op die manier kunnen de frames een eigen identiteit krijgen of bijvoorbeeld aansluiting krijgen op een geldende huisstijl.

Kijk in de catalogus van onze vernieuwde site www.informatiepanelen.nl voor voorbeelden van informatieframes die reeds door ons in Cortenstaal zijn uitgevoerd.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom