rood_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Demo iBeleefpad in Bunnik

Demo iBeleefpad in Bunnik

Nu steeds meer mobiele telefoons en PDA’s uitgerust worden met een gps-functie en windows mobile, kunnen buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen gelardeerd worden met extra informatie.

Attractief. En educatief. Stelt u zich voor: tijdens een wandeling signaleert uw mobiele telefoon dat u een bepaalde zone binnenloopt. U wordt dan attent gemaakt op de aanwezige flora en fauna. U krijgt de tip om juist hier de vink te spotten. Uw mobiel geeft het geluid van een vink en toont een foto. Een stukje verder worden interieurfoto’s van het niet toegankelijke kasteel getoond. Even later wordt een educatief vraag- en antwoordspel gespeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Buro Kloeg is de eerste in Nederland die op deze wijze natuur en cultuur tot een nieuwe belevenis maakt. En heeft een demonstratiewandeling ontworpen in Bunnik. Wie nieuwsgierig is, belt even met Tom van Vliet (030-656 40 93). Hij geeft u desgewenst een PDA met gps-ontvanger mee voor een unieke wandeling.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom