blauw_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Duinen bij Delfland: broedplaats van nieuwe natuur

Duinen bij Delfland: broedplaats van nieuwe natuur

Met de aanleg van de Tweede Maasvlakte verdween er een groot natuurgebied. Ter compensatie is langs de kust een nieuw duingebied aangelegd. Van in totaal 35 hectare. Vogels en andere dieren behouden hun leefgebied en genoeg ruimte om voldoende voedsel te vinden.

Doel is om hier vochtige duinvallei te ontwikkelen en grijze duinen. Met duinpoelen en duingrasland. Hollandse geiten helpen hier bij het beheer. Ze lopen hier om de vergrassing van de duinen tegen te gaan. Minder duindoorns en gras, maar meer lage mossen. Zo ontstaan de grijze duinen. In opdracht van Socially Yours maakte Buro Kloeg voor Hoogheemraadschap Delfland een boeiende route door de duinen. Met panelen die informatie geven. Over de zandmotor die babyduinen aanlegt, vogelspotten, waterbeheer en nieuwe natuur. Er is ook een digitale BeleefRoute, waarin alle betrokken partijen in filmpjes onderweg hun verhaal doen.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom