blauw_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Een eigen route app voor de Spannende Geschiedenis van Gelderland

Een eigen route app voor de Spannende Geschiedenis van Gelderland

Gelderland voert deze zomer een uitgebreide reclame-campagne. Gericht op toeristen en recreanten. De boodschap is helder: Gelderland levert u mooie streken. De geschiedenis van de provincie biedt veel inhoud om mensen te trekken. Er zijn acht routes die de Spannende Geschiedenis tot een belevenis maken. Deze zijn gevat in een eigen App, die door Buro Kloeg is ontwikkeld. De App is zowel in GooglePlay als de AppStore te downloaden.

De Route App Spannende Geschiedenis is gebaseerd op goede ervaringen met BeleefRoutes. De routes vormen een historisch belevenisnetwerk, dat vele cultuurhistorische locaties in Gelderland verbindt. Op tientallen highlights zijn filmpjes geplaatst. Met mooie verhalen. Een paar voorbeelden: Hertogdom Gelre, Langs Industrieel Erfgoed, Landgoed in de Vuurlinie en Nijmwegen, De Oudste Stad van Nederland.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom