geel_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Een nieuwe fietsroute: langs de FortenNatuurlijk!

Een nieuwe fietsroute: langs de FortenNatuurlijk!

Vanaf nu is de fortenfietsroute ‘FortenNatuurlijk’ in Beleefroutes beschikbaar! Deze fietsroute zoomt in op de flora en fauna van forten die onderdeel zijn van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

In de loop van de tijd hebben deze forten zich ontwikkeld tot ware natuuroases. Vandaag de dag bieden zij onderdak aan veel bijzondere planten- en diersoorten. Met behulp van deze RouteApp wordt je gewezen op al wat er rondom de forten te zien is! Bij elk fort is er wel iets bijzonders te ontdekken. Zo is er bij fort Hoofddijk een van de grootste en meest diverse rotstuinen van Europa te zien. Ook bieden de forten een onderkomen aan een heleboel bijzondere diersoorten zoals uilen, ringslangen, dassen en zeldzame vogels. Wist u bijvoorbeeld dat forten erg populair zijn bij vleermuizen? Of dat dassen, vossen tolereren binnen hun eigen burcht? Dit is allemaal te ontdekken in de gratis App. Te vinden in de AppStore en Googleplay onder BeleefRoutes.

Download deze gratis App in de App Store of bij Google Play

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom