rood_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Gruttokuikenpad

Gruttokuikenpad

Met het project PolderPracht wil Vogelbescherming Nederland van de Terschellinger Polder een waar weidevogelparadijs maken. Samen met boeren, kaasmakers en andere ondernemers laten zij zien dat dit op een duurzame manier kan. Er is een route uitgezet door de weidevogelgebieden en langs deelnemende ondernemers.

Buro Kloeg is gevraagd om diverse PolderPracht-uitingen te ontwerpen, produceren en plaatsen. Het Gruttokuikenpad op het terrein van schapenboerderij De Zeekraal is daarvan als eerste uitgevoerd.
Waan jezelf in dit beleefpad een gruttokuiken en ervaar hoe het is om dagelijks tot wel 12.000 insecten te moeten eten om te overleven. Langs het pad zijn uit Cortenstaal manshoge silhouetten van grassprieten, weidebloemen, insecten en gruttokuikens geplaatst. Het Gruttokuikenpad vormt een permanente attractie, maar was ook een expeditie-onderdeel tijdens het Oerolfestival.

Later dit jaar realiseert Buro Kloeg meer uitingen voor het PolderPracht-project.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom