rood_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Opening Diepsmeerpark

Opening Diepsmeerpark

Maandagmidag 17 oktober tijdens de kolencampagne werd dit park feestelijk geopend met onder andere groene nimfen op stelten.

Het Diepsmeerpark is aangelegd als groene buffer tussen Breekland en het woongebied van Oudkarspel. Het park, dat behalve een esthetische, ook een recreatieve en waterbergende functie heeft, is een uniek stukje Langedijk geworden. De vele eilanden doen denken aan vroeger tijden en zijn tot een ecologische oase gemaakt voor plant en dier, maar zeker ook voor wandelaars, hardlopers en spelende kinderen die er kunnen klimmen, klauteren en glijden. Ook kan je er vogels kijken en genieten van de natuur. Buro Kloeg maakt dit allemaal inzichtelijk op de ori├źntatiepanelen bij de drie entrees, de bewegwijzering en intervalpaaltjes met intervaldrempels voor de hardlopers. Een educatieve picknicktafel over de boomgaard is nog in de maak.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom