blauw_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Ontwerp informatiepanelen in een waterrad

Ontwerp informatiepanelen in een waterrad

Er komen heel wat recreanten langs sluiscomplex De Pol bij Doetinchem. Een prima plek dus om hen te informeren over het werk van Waterschap Rijn en IJssel. Maar hoe trek je de aandacht? En hoe houd je die ook even vast? Buro Kloeg onwierp een waterrad, met informatiepanelen als schoepen. Zo wordt op acht panelen informatie gegeven over recreatie, toerisme, waterbeheer en techniek. Alles draait om communicatie. Waarbij de passant zelf de informatie in beweging zet. Een unieke landmark. Die zorgt voor bijzondere buitencommunicatie. Idee voor andere waterschappen?

De wegwijzer is een onderdeel van het buitenobject. En helpt de toerist bij zijn oriëntatie. Om de gebiedsinrichting compleet te maken zijn ook nog twee lessenaarpanelen gemaakt. Met infographics over de vistrap en het sluiscomplex. Deze panelen zijn bevestigd aan het bestaande hekwerk.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom