groen_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Opstapplaatsen fietsboot Eemlijn

Opstapplaatsen fietsboot Eemlijn

Over de prachtige rivier de Eem vaart fietsboot Eemlijn. Van Amersfoort naar Spakenburg en Huizen. Recreanten genieten op deze boottocht van de mooie natuur van de Eemvallei.

De boottocht heeft 6 opstapplaatsen: Amersfoort, Soest, Baarn, Eemdijk, Spakenburg en Huizen. Buro Kloeg ontwikkelde speciale informatievoorzieningen voor deze opstapplaatsen. Opvallende rotatiepanelen. Aan één zijde van het paneel vindt men informatie over de fietsboot, de vaarroute en een kaart met een fietsknooppuntensysteem. De andere zijde informeert over de omgeving. Een prima informatiemiddel om tweeledige informatie te communiceren. Om de opstapplaats nog extra te accentueren is er tussen de palen een extra paneel toegevoegd. De 6 rotatiepanelen zijn ontwikkeld in opdracht van en in samenwerking met Waterschap Vallei en Veluwe en de fietsboot Eemlijn.    

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom