rood_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Nieuwe Route App: Twentse Rondjes

Nieuwe Route App: Twentse Rondjes

Gemeente Enschede wilde een eigen wandel- en fietsroute-app. Communicatiebureau Buro Kloeg bood de mogelijkheid om op de technische basis van BeleefRoutes een app te bouwen in een eigen huisstijl. Omdat later meerdere Twentse gemeentes aanhaakten, heet de route app nu: Twentse Rondjes.

Met deze virtuele gids zijn de mooiste plekjes in het Twentse landschap te ontdekken. De routes gaan over nieuwe en bestaande paden. Ze verbinden rustpunten en pleisterplaatsen, zoals theetuinen, klim- en speelbossen, kunstateliers en landgoederen. Onderweg word je verrast met weetjes, anekdotes, informatie over natuur of geschiedenis, een quiz of een spelletje. Er zijn fiets- en wandelroutes. Met aandacht voor natuur en cultuur. Twentse Rondjes is gratis te downloaden in de AppStore. In het najaar komt de Android-versie beschikbaar in GooglePlay. Op het moment van lanceren zijn er vijf routes beschikbaar. Gratis. Binnenkort worden nog eens drie routes geplaatst.

 

Geïnteresserd in het bouwen van een app in een eigen huisstijl?

Bezoek www.routedesigner.nl

of

Download de route app in google store

 Download de wandelroute app in de App Store

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom