geel_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Spelen en leren in de natuur

Spelen en leren in de natuur

Gemeente Uithoorn heeft op twee locaties in de gemeente (in samen­werking met basisscholen, leerlingen, BSO’s en omwonenden) natuurspeel­plekken ontwikkeld.

Speelnatuur is belangrijk voor de natuurbeleving van kinderen. En heeft een educatieve functie. Buro Kloeg maakte inter­actieve lespakketten voor alle groepen van de basisscholen. Ze stimuleren het spelen en leren in de natuur. Via leuke opdrachten leren de kinderen veel 
over de natuur rondom hun school. 
Alle lessen zijn terug te vinden in twee downloadbare boeken. Het Polder­boek en het Boomboek. In aanvulling op de digitale lespakketten zijn er bij de natuurspeelplaatsen landmarks geplaatst. Zoals het ‘Eikpunt’. 
Deze boom van Cortenstaal is het startpunt voor de lessen uit het Boomboek. Op de andere locatie zijn palen geplaatst met aanwijzingen en rubbings. Dit in aanvulling op de lessen uit het Polderboek.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom