rood_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Stad en Land Routes Zoetermeer

Stad en Land Routes Zoetermeer

Wie aan Zoetermeer denkt, ziet een verstedelijkt gebied voor zich. Zelfs de bewoners van de stad realiseren zich niet, dat zij middenin het groen wonen. Om hen daar attent op te maken, zijn er door de gemeente twee fietsroutes ontwikkeld; de Stad en Park- en Stad en Polder Route. Bedoeld om stedelingen te verleiden hun buitengebied te gaan verkennen. En hen een andere kijk op Zoetermeer en het buitengebied te geven.

Binnen het concept Stad en Land Routes worden diverse uitgezet door de gemeente Zoetermeer. De eerste twee zijn nu opgeleverd. De Stad en Park Route gaat door de twee grootste parken van Zoetermeer. De parken bieden volop mogelijkheden voor recreatie in het groen en bij het water.

Er is ook een Stad en Polder Route. Deze gaat door het prachtige polder- en veenweidegebied, direct grenzend aan de stad. De routes sluiten aan op het fietsknooppuntennetwerk. En worden in de toekomst uitgebreid met andere Stad en Land Routes.

Stap thuis op de fiets. En ontdek Zoetermeer en haar ommeland met de fiets vanuit huis. De App BeleefRoutes is de ideale gids onderweg. Die wijst op leuke en interessante wetenswaardigheden. Ook interesse om uw stad en land te promoten? Wij laten u graag nog meer referentieprojecten zien.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom