rood_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Informatiezuil

Informatiezuil

Deze strakke informatiezuil functioneert als natuur entree in NP Utrechtse Heuvelrug. De recreant krijgt uitgebreide informatie over het Nationaal Park met haar rcreatieve mogelijkheden. Deze zogenaamde Groene Entrees maken het gebied toegankelijk.

Deze statige informatiezuilen die op vier zijden informatie geven over de diversiteit, de bezienswaardigheden en natuurwaarden van het Nationale Park. Naast de vormgeving en productie van de vier panelen heeft Buro Kloeg een bijzondere constructie ontworpen waarbij er met zeer duurzame materialen wordt gewerkt. Dit vergroot de uitstraling, levensduur en vandalismebestendigheid. De zuilen staan op een betonnen voet waarmee de zuil in de grond verankerd wordt. Het unieke en robuuste ontwerp laat deze zuilen in de ruimte zweven doordat ze iets van de grond af komen. Niet alleen esthetisch fraai, maar ook praktisch omdat opspattend water (niet) de onderkant niet vervuilt. Buro Kloeg plaatste al eerder zuilen voor het IVN. Nu is er weer een nieuwe locatie bijgekomen. De nieuwe informatiezuil staat bij het Amrâth Hotel in Maarsbergen.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom