blauw_stempel-30.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Strandopgangen Landschap Noord-Holland

Strandopgangen Landschap Noord-Holland

Na jaren van grondige voorbereiding zijn begin maart de eerste strandopgangpanelen geplaatst in het gebied tussen Den Helder en Petten.

Vanuit de verschillende betrokken partijen was de wens uitgesproken om de informatievoorziening bij de strandslagen stevig, uniform en duidelijk te maken. Bovendien moet het goed inpasbaar zijn in het landschap. Buro Kloeg ontwierp daartoe een robuust frame gebaseerd op meerpalen die kenmerkend zijn in dit gebied.

De verschillende informatiepanelen in het frame hebben een oriënterende functie en geven informatie over natuur, recreatie en waterbeheer. Bovendien zijn er vertalingen in het Duits en Engels opgenomen. De twee kleinere paneeltjes in het frame zijn dubbelzijdig uitgevoerd en kunnen geroteerd worden. Dit geeft extra attentiewaarde.

In totaal zijn er in opdracht van Gemeenten Den Helder en gemeente Schagen bij 21 strandslagen strandopgangpanelen geplaatst. Landschap Noord-Holland verzorgde de projectleiding.

In dit project was Buro Kloeg verantwoordelijk voor ontwerp, opmaak, cartografie, vertalingen, productie en plaatsing.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom