groen_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

TOP's breiden steeds verder uit

TOP's breiden steeds verder uit

Toeristische overstappunten bieden fietsers en wandelaars een praktische oplossing.
Bij een TOP komen veel routes bij elkaar, er is duidelijke informatie, ruime parkeergelegenheid en altijd een horeca-voorziening.

Het Zuid Holland Bureau voor Toerisme ontwikkelde samen met Buro Kloeg een opvallend en duidelijk TOP-systeem. Dat in de praktijk op een tiental locaties zijn waarde wel heeft bewezen. Reden voor de gemeenten Vlaardingen, Maasland en Delft om ook te investeren. Vrijdag 7 oktober werden hier 3 TOP's geopend. Door Jan Robberegt (wethouder Groen en Recreatie, gemeente Vlaardingen), Han Weber (gedeputeerde Groen, Water, Kust, Cultureel Erfgoed en Media, provincie Zuid-Holland en voorzitter Hof van Delfland Raad) en Tineke van Nimwegen- Van Wieringen (wethouder Sociale Ontwikkeling, Cultuur, Toerisme en Onderwijs, gemeente Midden-Delfland). Jeroen Woudenberg (projectleider TOP's, Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme) voorziet dat nu het succes bewezen is dat er nog veel meer geplaatst zullen worden. Sterker nog: de eerstvolgende 4 staan al gepland! Buro Kloeg tekende voor het ontwerp en neemt ook de verantwoordelijkheid voor de productie en plaatsing van de verschillende onderdelen.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom