blauw_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Vindt u de weg al naar Triodos Bank?

Vindt u de weg al naar Triodos Bank?

Triodos Bank is heel succesvol. In 20 jaar groeide de bank van een kleine villa in Zeist naar een prachtig nationaal en internationaal hoofdkantoor.

De gebouwen zijn ontworpen door architect Thomas Rau, ook bekend van het nieuwe hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds. Los van de architectonische kwaliteit zijn de gebouwen van Triodos Bank zeer duurzaam en vragen zij een minimum aan energie in het gebruik. Dankzij vernuftige technische oplossingen is er bijvoorbeeld geen air-conditioner nodig, zijn de verwarmings- en verlichtingskosten minimaal, wordt regenwater als spoelwater gebruikt, et cetera. Bijzonder is ook dat de gebouwen ook bruikbaar zijn als woonruimte mochten zij ooit hun kantoorfunctie verliezen. Een goed voorbeeld van cradle to cradle-ontwerp. Om collega's en bezoekers hiermee bekend te maken, zijn er door de panden heen panelen geplaatst. Naast de binnencommunicatie mocht Buro Kloeg ook de bewegwijzering rondom de kantoorpanden ontwerpen. Voorbeelden ziet u hier.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom