groen_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Opening Geofort

Opening Geofort

Afgelopen zaterdag, 23 juni, is het themapark Geofort officieel geopend.

Een gerenoveerd fort bij de Nieuwe Steeg (Leerdam) in de Nieuwe Hollandse Waterlinie is omgetoverd tot een themapark over cartografie en navigatie. Op en rond het fort kunnen kinderen onder andere vrij spelen in de Vleermuisspeurtuin.

Vleermuis experience
Buro Kloeg ontwikkelde hier, in opdracht van Staatsbosbeheer, een vleermuisspeurtocht. Met een speurtochtfolder in de hand gingen de kinderen op zoek naar alle klepjes verspreid over de hele speeltuin. Kijkgaten spelen de richting van het volgende klepje vrij. De klepjes bevatten sjablonen die de kinderen met een potlood intekenen op hun speurtochtfolder en waarmee ze de tekeningen van hun speurtochtfolder afmaken. Op deze manier ontdekken ze onder andere wat Fladder de vleermuis eet, hoe ze slaapt en hoe ze navigeert. Het allerlaatste klepje van de speurtocht is verstopt in een bunker: de vleermuisbunker. Zodra je hier binnenkomt heet een stem met animatie je welkom en kom je nog meer te weten over vleermuizen. Bij het openen van de kist stormen opgeschrikte vleermuizen over je hoofd weg en voel je letterlijk de wind in je haren. Een ware vleermuis experience.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom