blauw_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Vogelpanelen op maat

Vogelpanelen op maat

Het uitkijkplatform in Amerongen biedt een geweldig uitzicht over de Amerongse Bovenpolder . Deze uiterwaard van de Nederrijn is omgevormd tot natuurreservaat. Naast een geweldig uitzicht op de uiterwaard en Kasteel Amerongen fungeert het uitkijkplatform ook als vogelspotplek.

Door de variatie in het gebied tussen bos, open gebied, water en ruigte, komen er veel verschillende vogels voor. Steltlopers, moerasvogels, eenden en zelfs de zeearend kunnen hier gespot worden. De verschillende vogels die hier gespot kunnen worden zijn afgebeeld op een drieluik aan informatiepanelen. Buro Kloeg heeft daarvoor een Cortenstalen constructie ontworpen die tussen twee dikke houten staanders van het platform is gemonteerd. In de constructie zijn kamers voorzien waarin de op aluminium gesublimeerde panelen zijn verzonken.

Naast de productie en plaatsing heeft Buro Kloeg ook de opmaak verzorgd. De vogelillustraties zijn door opdrachtgever het Utrechts Landschap aangeleverd.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom