geel_stempel.jpg
schaduw

informatiepanelen

sitebeelden-rd

sitebeelden-br

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Wat weet jij van de kinderboerderij?

Wat weet jij van de kinderboerderij?

Voor 9 dieren die je veel ziet op kinderboerderijen heeft gemeente Haarlem verschillende quizvragen bedacht, zoals: 'Hoeveel geiten zijn er in ons land?' 'Kunnen kalkoenen vliegen?' en 'Wat is een plofkip?'

Buro Kloeg werd gevraagd om deze vragen met kenmerkende silhouettekeningen op te maken tot productieklare bestanden. Vervolgens heeft Buro Kloeg de productie van de panelen verzorgd evenals de productie van de rotatieframes waarin de panelen werden opgenomen.

Ook de plaatsing van in totaal 17 rotatieframes op 3 verschillende kinderboerderijen in Haarlem is door Buro Kloeg verzorgd.

De voordelen van het rotatieframe worden in dit project volledig benut. Aan 1 zijde worden de vragen gesteld. Na roteren van de framelijst worden de antwoorden zichtbaar. Bovendien kan iedereen, van groot tot klein het paneel dusdanig draaien dat het voor hem of haar goed leesbaar is.

Enkele frames zijn bovendien nog uitgevoerd met draaikubussen voorzien van foto’s voor de kleinere bezoekers.

dierspellenInteractieve dierspellen

twentserondjesRouteApp Twentse Rondjes (white label)

Outdoorgame - iBeleefpad Superboom