geel_stempel.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Wat kenmerkt de aanpak van communicatiebureau Buro Kloeg?

De vraag van de opdrachtgever is de uitdaging voor Buro Kloeg. Of het nu gaat om het leveren van een enkel informatiebord of het complete ontwerp en productie van een tentoonstelling: we beginnen met luisteren. Daarna geven we adequaat antwoord. In de vorm van een gedegen advies, een schetsvoorstel, een projectbegroting. Pas als alles helder en akkoord is, volgt de realisatie.

Buro Kloeg wil verantwoordelijk zijn tot en met de laatste schroef die aangedraaid wordt. De projectleider is voor opdrachtgevers het vaste aanspreekpunt. Per project wordt er een team samengesteld, zodat alle disciplines op een juiste wijze beschikbaar komen. Soms wordt daarbij een externe specialist ingeschakeld. 

Binnen de visie ontwikkelen, ontwerpen en realiseren we vele communicatie-uitingen. Verzorgen we complete projecten. Een mix van communicatie- en belevingsmiddelen. Denk daarbij aan communicatiemiddelen die de natuur- en cultuur beleving bevorderen zoals: