rood_stempel-30.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Een stukje geschiedenis van communicatiebureau Buro Kloeg

De geschiedenis van Buro Kloeg gaat terug tot 1990. En begint aan de rand van een hertenweitje. Daan Kloeg hoorde daar een ouder uitleg geven aan een kind. Dat het hier om reeën zou gaan. En dat hun geweien ieder jaar groter werden. Tot wel een meter. Als bioloog wilde hij graag de juiste kennis overdragen. En besloot op dat moment natuur toegankelijker te maken. Hij startte met de ontwikkeling van informatieborden voor buitengebieden. Duurzame borden. Slijtvast, vandalisme-proof. Mooi vormgegeven. En met relevante presentaties over flora en fauna. Om mensen bewust te maken van de schoonheid en waarde van de natuur. En aldus respect te wekken.

Buro Kloeg is uitgegroeid tot een full service communicatiebureau. Inmiddels zijn er duizenden informatieborden geplaatst. En zet Buro Kloeg alle denkbare middelen in om kennis over natuur en cultuur over te dragen. Nog steeds met het doel om deze toegankelijker te maken. Het bureau heeft alle noodzakelijke kennis in huis. Naast de bioloog, nu ook communicatie-adviseurs, projectmanagers, ontwerpers, DTP-ers, ICT-ers, landschapkundigen en tekstschrijvers .