groen_stempel.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

ontwerpbureau Buro Kloeg

Ontwerpbureau Buro Kloeg prikkelt en verwondert

Buro Kloeg is een ontwerpbureau dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatie-concepten en –ontwerpen die gericht zijn op recreanten, wandelaars en fietsers. Daarbij wil Buro Kloeg als ontwerpbureau nieuwe manieren ontwikkelen om natuur en cultuur op een prikkelend in beeld te brengen. Zodat recreanten echt verwonderd worden. Moderne middelen zorgen daarbij voor een eigentijdse beleving. De communicatiemiddelen die ingezet worden zijn eindeloos: 

 

 Ontwerpbureau voor natuur, cultuur en recreatie

Buro Kloeg wil natuur en cultuurhistorie toegankelijk maken. Wat maakt een gebied bijzonder? En hoe breng je dat over op de recreant? Onze collega’s denken graag mee over de vraag van de opdrachtgever. Dat is onze uitdaging als ontwerpbureau. Of het nu gaat om een informatiebord of de inrichting van een tentoonstelling of bezoekerscentrum. Wij ontwerpen op maat en leveren complete projecten af. De communicatiemiddelen die Buro Kloeg ontwerpt zijn degelijk en tegelijk verfijnd. Zowel qua ontwerp als wat betreft de gebruikte materialen. 

Ontwerpbureau met herkenbare signatuur

Buro Kloeg is het ontwerpbureau dat organisaties wil helpen om het enthousiasme voor natuur en cultuur aan te wakkeren. Dat doen we door mensen in verbinding te brengen. De eigen beleving staat daarbij centraal want kennis die je zelf op doet, onthoud je ook beter. Spelenderwijs leren. Met onze ontwerpen spreken we hoofd, hart en handen aan.

Mocht u zelf ook willen onderzoeken hoe een anders-dan-andere-aanpak tot resultaat kan leiden, dan denken wij als ontwerpbureau graag eens met u mee!

Bel ons op (030) 656 40 93 of mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.