rood_stempel.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Polderpracht

Polderroute

PolderPracht route kl

Vogelsilhouetten op palen

Nadat vorig jaar reeds het Gruttokuikenpad door Buro Kloeg op Terschelling was gerealiseerd was dit jaar de Terschellinger Polderroute aan de beurt. In opdracht van de Vogelbescherming heeft Buro Kloeg voor deze route de unieke informatievoorziening en bewegwijzering verzorgd. In het polderlandschap op het eiland gaat het goed met de weidevogels. Een ideaal voorbeeld dus om te zien welk resultaat te behalen is met een afgestemd beheer. Hoewel je in het voorjaar en zomer genoeg echte weidevogels zult tegenkomen heeft Buro Kloeg ook gezorgd voor mooie vogelsilhouetten uit Cortenstaal. Er zijn 17 verschillende silhouetten op palen te vinden langs de route. Bij het juiste (tegen)licht nauwelijks van de echte vogels te onderscheiden. Bij elk silhouet is extra informatie te vinden in de vorm van vouwpaneeltjes.
Naast de silhouetten verzorgde Buro Kloeg ook een aansprekend startpunt, de bewegwijzering met silhouetten van veldleeuweriken, enkele landbouwhekken en erfborden voor de deelnemende boeren. Bovendien heeft Buro Kloeg de gehele plaatsing verzorgd en is de route ook in digitale vorm via BeleefRoutes te volgen.
Vanzelfsprekend voert de route ook langs het Gruttokuikenpad.