groen_stempel.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

Knorrr knorrr

 

Kinderboerderij De Maten

dierspellen kl

Kinderboerderij De Maten had Buro Kloeg enkele jaren geleden al gevraag om panelen te leveren uit de catalogus Buitencommunicatie Kinderboerderijen. Eind 2015 werd Buro Kloeg gevraagd voor iets specialers: beleefobjecten voor 3 diersoorten.

Aansluitend op de stijl van de producten uit de catalogus ontwikkelde Buro Kloeg zodoende ‘Koe Kiekeboe’: een interactief paneel met draaikussen, klepjes en draaischijven met leuke weetjes over de koe. Voor plaatsing bij de geiten werd het spel ‘Geitje Bokkesprong’ ontworpen. Dit werkt als ganzenbord waarbij de speluitleg en de ‘dobbelsteenworpen’ als geluidsfragmenten worden gegeven na het drukken op een knop. De benodigde stroom hiervoor kan zelf middels een draaiwiel worden opgewekt.
‘Varkentje Knor’ werkt als een electrospel. Zowel voor de allerkleinste als voor wat oudere kinderen kunnen er verschillende goede combinaties worden gezocht waarbij een lamp groen gaat branden en er een leuk knor-geluid te horen is.

Buro Kloeg heeft zowel het ontwerp- en illustratiewerk alsook de teksten, techniek en productie verzorgd.