groen_stempel.jpg
schaduw

Visie

Informatie op locatie in 100 varianten

Recreanten en bezoekers van landelijke gebieden en cultuurhistorische gebouwen komen soms onvoorbereid langs interessante buitenplaatsen. De unieke natuur, een opmerkelijke bouwstijl, een herinrichting van het landschap of de renovatie van cultureel erfgoed kan aanleiding zijn om informatie te verstrekken. De doelstellingen van landgoedeigenaren, stichtingen of verenigingen kunnen daarbij zeer uiteenlopend zijn. Doel kan bijvoorbeeld zijn om verwondering aan te wakkeren, bewustwording te realiseren, informatie over te dragen, nieuwe leden te werven of verantwoording af te leggen. Buro Kloeg ontwerpt en realiseert al sinds 1990 de meest uiteenlopende informatiepanelen en –objecten. En is dus inmiddels specialist geworden. Er is veel inhoudelijke kennis in huis. Dat ziet u aan de unieke ontwerpen, de degelijke producties en de realisatie van idee tot plaatsing.

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden

Toegegeven: er zijn meer bedrijven die informatieborden produceren. Maar Buro Kloeg mag zich wel marktleider noemen. Niet alleen qua volume, maar vooral door de zeer uitgebreide range aan mogelijkheden. Eigenlijk kunnen wij voor iedere wens een passende oplossing bieden. Buro Kloeg ontwerpt, produceert en plaatst informatieborden en -objecten in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

We maken:

  • Informatieborden (standaard, lessenaar, rotatie, klassiek, robuust met of zonder framelijst, van hout, staal of beton)
  • landmarks
  • informatiezuilen
  • mobiele informatie-units
  • routemarkeringen en –objecten
  • interactieve educatieve items


Wat kenmerkt Buro Kloeg?

Buro Kloeg is in de eerste plaats een ontwerpbureau. Met een focus op natuur en cultuurhistorie. Er is veel kennis opgebouwd over het maken van goed en makkelijk toegankelijke informatievoorzieningen. De ontwerpen van Buro Kloeg dragen informatie adequaat over, kennen een goede tekst/beeld-verhouding en sluiten aan op uw huisstijl. We werken met eigen ontwerpers, tekstschrijvers en projectleiders. Daarnaast is er een groot netwerk van partners. Hun specialismen worden op het goede moment ingezet. Denk aan illustratoren, fotografen, cartografen en onderwijskundigen.

Behalve een goed ontwerp, zorgt Buro Kloeg ook voor de volledige productie. Prettig is dat wij niet aan een specifieke techniek zijn gebonden. Zo kan dus vrij gekozen worden voor de beste oplossing in een specifieke situatie. Op basis van bewezen technieken. Zo maken wij informatiepanelen als print in polyester, acrylaatprints, sublimatietechiek op metaal et cetera.

Kenmerkend voor de ontwerpen is de robuuste en degelijke kwaliteit. Belangrijk bij locatiegebonden informatievoorzieningen in de buitenlucht. Buro Kloeg-producten zijn weerbestendig en in hoge mate hufterproof.

Voor opdrachtgevers is het tenslotte goed te weten dat producties volledig uitbesteed kunnen worden. Van wens tot plaatsing. Eventuele reproducties kunnen efficiënt worden uitgevoerd, dankzij een adequaat back-up systeem.

 

Kijk voor een uitgebreid overzicht op: www.informatiepanelen.nl