groen_stempel.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

White Labels

Buro Kloeg

whitelabel- burokloeg kl

Eigen App

Om een eigen verhaal te brengen, is een eigen App een prima (aanvullend) instrument in de marketingcommunicatie. Maar een eigen App is duur, vraagt veel ontwikkelingstijd en de uitkomst van ICT-trajecten is vaak onzeker. Buro Kloeg ontwikkelde een platform waar opdrachtgevers gebruik van kunnen maken. Zo realiseren zij een eigen App, in een eigen huisstijl. Makkelijk, bewezen kwaliteit en tegen een fractie van de werkelijke kosten.

 

Voorbeelden

HollandHighlights
Buitenlandse toeristen krijgen een mooi beeld van Nederland met deze App: 10 routes gepresenteerd door een gids, die onderweg vertelt. www.hollandhighlights.com

TwentseRondjes
Alle gemeentes in de regio laten Twente op z'n mooist zien. Er zijn fiets- en wandelroutes. Met RouteDesigner kan men zelf nieuw routes aanmaken en wijzigen.

Spannende Geschiedenis
Provincie Gelderland doet veel aan haar promotie. De rijke geschiedenis wordt in beeld gebracht met een eigen App. Spannende filmpjes onderweg brengen het verhaal in 8 routes. Lees meer over deze App.