geel_stempel-30.jpg
schaduw

Contact

Adresgegevens:

Nijensteinseweg 9
4124 AT Hagestein
info@burokloeg.nl
Telefoon (030) 656 40 93

KvK Utrecht 64665496

Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden. 

 

Route:

Routebeschrijving via Google Maps.

tentoonstelling inrichting van communicatiebureau Buro Kloeg

Buro Kloeg
maakt uw tentoonstelling tot een beleving

 

Kijk op tentoonstelling inrichting

Beleefbaar, interactief en speels. Een tentoonstelling inrichting van Buro Kloeg daagt de doelgroep uit om te leren en te ontdekken. Een gebied of historische gebeurtenis wordt nu eenmaal nog interessanter als een bezoeker het zélf kan ervaren. Buro Kloeg maakt interactieve tentoonstellingen voor jong en oud.

 

Een tentoonstelling inrichting van concept tot realisatie


Een tentoonstelling inrichting reizend of permanent? Buro Kloeg verzorgt het allemaal! Vanaf het eerste idee tot de laatste lik verf. Met beleefelementen, touchscreens of interactieve spellen. De communicatiemiddelen die Buro Kloeg ontwerpt, zijn degelijk en tegelijk verfijnd. Modern, jong en speels. Zowel qua ontwerp als de gebruikte materialen.

 

Praktische aanpak bij tentoonstelling inrichting


Voor een passende tentoonstelling inrichting die zowel de opdrachtgever als de bezoeker aanspreekt, werken wij met een duidelijke fasering. Dat geeft structuur aan het proces. In de fasering zijn duidelijke beslissingsmomenten gemarkeerd. Zo kan de opdrachtgever toetsen of het gewenste einddoel dichterbij komt. In een oriënterende kennismaking laten wij u graag zien hoe dat stappenplan is opgebouwd en tot resultaat leidt. Bel ons op (030) 656 40 93 of mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.